Over ons

Bij Team F houden we van een uitdaging en ons motto is dan ook; wanneer je iets leuk vindt ben je daar goed in en anders zorg je wel dat je daar goed in wordt. De ‘F’ in Team F staat voor Team fris, fast, functioneel, fair, fanatiek en bovenal flexibel. Deze week komt er nog een ‘F’ bij, Team Firma Battle!

Als Team F helpen we graag andere ondernemers en houden we van actie. Om een hecht team te vormen is het nodig om ook naast het werk af en toe wat leuks te doen samen. Ook hier helpen we ondernemers graag bij. Omdat we niet zo van standaard houden en allemaal Fanatieke sportfanaten zijn, vinden wij een beachvolleybaltoernooi het ideale teamuitje!  Zo is Firma Battle ontstaan.

Team F is een flexibel marketing- en communicatiebureau voor ondernemers uit Nijmegen. Meer info over ons vind je op teamf.nl.

Foto Team F

Wij zijn

Hét flexibele team voor
ondernemers

Wij zijn een team van talenten en professionals die jou kunnen helpen met al je marketing- en communicatieactiviteiten. Ons team bestaat uit mensen die hun passie in willen zetten om jouw passie naar een nóg hoger niveau te tillen.

Als team zijn we niet alleen goed op elkaar ingespeeld, we hebben ook een moderne speelstijl. We zitten overal kort op, schakelen snel om, coachen elkaar en komen met verrassende acties. Zo wint iedereen.

Flexibel

Snel

Betaalbaar

Hoe gaan we te werk?

We bouwen een flexibel team om jou heen

One size does NOT fit all. Elke ondernemer krijgt daarom een eigen team van specialisten om zich heen. Zo zijn we persoonlijk en precies op maat. En geven we jou precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

We bepalen je behoefte

Als ondernemer kom je vaak handen te kort. We kijken samen waar je naartoe wil in de toekomst en wat je daarvoor nodig hebt.

We stellen je team samen

Op basis van jouw behoefte zoeken wij de juiste teamleden en projectleider. Zo ontstaat jouw eigen marketing- en communicatieteam en is onze kennis altijd en overal voor jou beschikbaar.

Jij zet je flexibele team in

Jij bepaalt wanneer jij jouw team nodig hebt. Misschien eenmalig, misschien periodiek. Hierdoor is op- of afschalen makkelijk en flexibel.

Team F

Heb je vragen?

Deze kun je stellen via/ aan roos@teamf.nl.

Wil je je per mail aanmelden? Dat kan! Je kan je aanmelding doorgeven aan Aanmelden@firmabattle.nl. Als je direct wil aanmelden dan kan je het beste gebruik maken van de bestelmethode op deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven?

Wij doen niet aan een eenzijdige nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Join de groepsapp! Allerlei belangrijke ontwikkelingen, vergeet niets en daag anderen uit. Verder zal de belangrijkste informatie ook gemaild worden naar het opgegeven mailadres. En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

QR Code groepsapp Firma Battle

Schrijf je vandaag nog in!

Ook zo enthousiast geworden? Schrijf je hier in! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is mogelijk om je voorkeur aan te geven voor de woensdag- of de donderdagavond. Wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

join the battle