invulling

Na de gezamenlijke start, zal het toernooi van start gaan. Het speelschema zal zo spoedig mogelijk gedeeld worden. Na afloop van het toernooi zal er een prijsuitreiking zijn en is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje of drankje.

Wat kan je verwachten?

In verschillende gemeenten worden voorrondes gespeeld. De Nijmeegse editie wordt georganiseerd door Firma Battle. Er zijn twee voorrondes, woensdag- 29 juni en donderdagavond 30 juni. Als bedrijf uit Nijmegen kun je aangeven welke avond de voorkeur heeft en daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Per voorronde is er plek voor 15 teams bestaande uit 4 tot 6 teamleden. Een team kan bijvoorbeeld bestaan uit werknemers, ondernemers samen, collega’s, klanten of anderen die je bedrijf supporten. Iedereen is welkom om te komen kijken. Deelnemers worden om 17:15 verwacht. Je hoeft geen volleybaltopper te zijn om mee te kunnen doen. Elk niveau is welkom!
 
Na aankomst wordt er gezamenlijk gestart waarna vervolgens het toernooi van start gaat. Daarna is de prijsuitreiking met de bekendmaking van de finalist uit deze Nijmeegse editie. Dat team wordt uitgenodigd om vrijdagavond 1 juli de finale te spelen tegen de andere gemeenten.
 
Gedurende het hele evenement is is er de mogelijkheid om lekker te eten en te drinken en is er genoeg plek om staand of zittend de teams aan te moedigen!

Join the Battle

Heb je vragen?

Deze kun je stellen via/ aan roos@teamf.nl.

Wil je je per mail aanmelden? Dat kan! Je kan je aanmelding doorgeven aan Aanmelden@firmabattle.nl. Als je direct wil aanmelden dan kan je het beste gebruik maken van de bestelmethode op deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven?

Wij doen niet aan een eenzijdige nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Join de groepsapp! Allerlei belangrijke ontwikkelingen, vergeet niets en daag anderen uit. Verder zal de belangrijkste informatie ook gemaild worden naar het opgegeven mailadres. En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

QR Code groepsapp Firma Battle

Schrijf je vandaag nog in!

Ook zo enthousiast geworden? Schrijf je hier in! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is mogelijk om je voorkeur aan te geven voor de woensdag- of de donderdagavond. Wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

join the battle