Samenwerkingen

Stel je voor. Het is een warme zomeravond op de Waalkade van Nijmegen. Allerlei diverse bedrijven uit Nijmegen zijn aan het beachvolleyballen waar een tal van toeschouwers op af komt.

Er heerst een sportieve en gezellige sfeer waar iedereen welkom is.

Er is enorm veel ruimte om jezelf te profileren. Hier wil je onderdeel van zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar Roos@FirmaBattle.nl

In samenwerking met Sportworx

Sportworx organiseert de Eredivisie wedstrijden Beachvolleybal 2022 in Nijmegen. Die wedstrijden vinden plaats op 2 en 3 juli. Daarnaast organiseert Gemeente Nijmegen een beachvolleybal toernooi met verschillende gemeentes rondom Nijmegen.

Gemeente nijmegen

Gemeente Nijmegen organiseert beachvolleybaltoernooien bij verschillende gemeentes rondom Nijmegen. Samen zorgen we voor één grote finale. Vrijdag 1 juli vindt deze grande finale plaats tussen de winnaars van Firma Battle en de winnaars van de andere gemeenten om de titel Gelders kampioen te bemachtigen!

Heb je vragen?

Deze kun je stellen via/ aan roos@teamf.nl.

Wil je je per mail aanmelden? Dat kan! Je kan je aanmelding doorgeven aan Aanmelden@firmabattle.nl. Als je direct wil aanmelden dan kan je het beste gebruik maken van de bestelmethode op deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven?

Wij doen niet aan een eenzijdige nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Join de groepsapp! Allerlei belangrijke ontwikkelingen, vergeet niets en daag anderen uit. Verder zal de belangrijkste informatie ook gemaild worden naar het opgegeven mailadres. En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

QR Code groepsapp Firma Battle

Schrijf je vandaag nog in!

Ook zo enthousiast geworden? Schrijf je hier in! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is mogelijk om je voorkeur aan te geven voor de woensdag- of de donderdagavond. Wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

join the battle