Speel mee en doneer!

Bas van de Goor is een oud volleyballer die in 1996 Nederlands Olympisch kampioen werd. Dit maakte hem een van de succesvolste Nederlandse volleyballers.

Aan het einde van zijn carrière bleek hij Diabetes type 1 te hebben. Hij startte toen de Bas van de Goor Foundation op en is sindsdien directeur van deze stichting die mensen met diabetes in beweging brengt. Op deze manier probeert hij hen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit van hun leven.

Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten. Om hier een mooie ervaring van te maken, is er geld nodig. Daarom gaat €100,- van de €250,- (excl. btw) inschrijfgeld naar de foundation toe.

Doe mee aan de Firma Battle en draag bij aan het creëren van meer kennis bij kinderen en volwassenen over Diabetes!

Join the battle

Heb je vragen?

Deze kun je stellen via/ aan roos@teamf.nl.

Wil je je per mail aanmelden? Dat kan! Je kan je aanmelding doorgeven aan Aanmelden@firmabattle.nl. Als je direct wil aanmelden dan kan je het beste gebruik maken van de bestelmethode op deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven?

Wij doen niet aan een eenzijdige nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Join de groepsapp! Allerlei belangrijke ontwikkelingen, vergeet niets en daag anderen uit. Verder zal de belangrijkste informatie ook gemaild worden naar het opgegeven mailadres. En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

QR Code groepsapp Firma Battle

Schrijf je vandaag nog in!

Ook zo enthousiast geworden? Schrijf je hier in! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is mogelijk om je voorkeur aan te geven voor de woensdag- of de donderdagavond. Wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

join the battle